NISIP CUARŢOS

 

Ţara  vedetei: România

Definiţie: Rocă sub forma unei acumulări de granule fine alcătuită din cuarţ şi mică. 

Sursa definiţiei: Definiţie proprie ■

Context 1: Mediul filtrant constă în mai multe straturi de nisip cuarţos selecţionat de tip sferoidal, cu granulaţii diferite şi un strat de antracit la stratul superior. Forma sferică a fiecarei graunţe de nisip evită spargerea picaturilor de apă, facilitând curgerea ei şi ducând la o filtrare mai bună, chiar în cazul unor viteze liniare mai mari.  (Broşură de prezentare a filtrului FCV/T)

Context 2: Echiparea filtrelor s-a făcut cu nisip cuarţos obţinut din cariera Făget, având grosimea stratelor filtrante cuprinse între 10 şi 70 cm şi granulometrie de 0,70 la 100 mm. (Buletinul ştiinţific şi tehnic al Institutului Politehnic "Traian  Vuia” Timişoara, Vol.  20 , p. 92)

Corespondent în limba italiană: Sabbia quarzifera

Concept generic: Element filtrant

Aria de utilizare:Tratarea apei

 

Comentarii

Posted by detoxic on
Pe piata, si mai ales pe piata online sunt foarte multe suplimente ce iti promit rezultate destul de tentante, unele dintre ele se dovedesc a fi adevarate, altele nu. Recent, am descoperit un nou supliment pe acest principiu si mi s-a parut extrem de interesant, drept urmare am luat hotararea sa scriu un articol despre el, sa aflam impreuna partile bune si mai putin bune ale produsului. Daca te confrunti cu o problema de acest gen sau pur si simplu esti curios de subiect te invit sa citesti in continuare. Comanda cu 50% reducere. maxi size crema Dacă acompleja dimensiunea membru, dacă vă simțiți că puteți da mai mult, în timpul actului sexual și de a primi mai multă plăcere; alăturați-vă mii de bărbați, care au folosit TITAN GEL de duș și intră în lumea de distracție… Actiune: Gel lubrifiant Maraton pentru placeri nebanuite! Ph-ul special asigura mentinerea sanatatii mucoasei vaginale. Administrare: Se aplica prin pompa dozatoare cantitatea de gel dorita pe organele sexuale;operatiunea se poate repeta dupa preferinta. Prezentare: flacon 50 ml. Gel antireumatic Puterea Ursului cu plante BIO Kräuter este recunoscut pentru efectul rapid de calmare a durerilor reumatice, musculare si ale articulatiilor, crescand mobilitatea lor. http://recinziireale.com
Leave a Reply(Your email will not be publicly displayed.)


Captcha Code

Click the image to see another captcha.


 

Echipamente tratare apa

Statii de Dedurizare a Apei
Filtre sedimente
Sisteme de Osmoza Inversa | Preturi, Aplicatii
Filtre apa eliminare nitrati
Filtre apa cu nisip cuartos
Sisteme pentru dezinfectie cu UV
Filtre deferizare/demanganizare
Filtre de apa cu carbune activ
Dozare chimicale
Demineralizare

Echipamente instalatii

Arzatoare
Pompe
Centrale termice, cazane incalzire
Cazane de abur
Vase de expansiune, stocatoare, boilere
Echipamente climatizare
Radiatoare
Echipamente auxiliare
Panouri Solare

Legaturi utile

Transport si livrare
Cum cumpar
Cele mai vandute
Produse noi
Selector pompe Wilo